210-5714237 210-5775493

Ασφάλεια Συναλλαγών

H Ιστοσελίδα www.panagiotopouloi.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας Πειραιώς, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Η ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας, τα μόνα στοιχεία που αποθηκεύονται είναι τα στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, τηλέφωνο) και τα στοιχεία που χρειάζονται για την αποστολή των εμπορευμάτων ( Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) τα οποία και αποθηκεύει για δικιά της και μόνο χρήση και δεν δημοσιοποιεί σε καμία περίπτωση.

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Το πρωτόκολλο SSL(SecureSocketsLayer), είναι σήμερα διεθνώς αναγνωρισμένο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Επιπλέον, υπάρχει προστασία των πληροφοριών που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.