210-5714237 210-5775493

Γενικές οδηγίες για τοποθέτηση καμινάδας (Μονής και Διπλής)

23/10/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γενικές οδηγίες για τοποθέτηση καμινάδας (Μονής & Διπλής)

Η σωστή τοποθέτηση μίας καμινάδας είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση. Κατά την έξοδο από το σπίτι ή το λεβητοστάσιο, στο κάτω μέρος της εξωτερικής καμινάδας, τοποθετούμε ένα ταφ και στην κάτω μεριά του ταφ, μπαίνει τάπα με σωληνάκι από το οποίο φεύγουν τυχόν υγρά συμπύκνωσης. Στη μεσαία έξοδο του ταφ ενώνουμε τη γραμμή που έρχεται από το σπίτι ή το λεβητοστάσιο.

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» Β' Κύκλος

11/07/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα : Εξοικονομώ κατ’οίκον.

Χρώματα Κιμωλίας Old Times (Οδηγός Εφαρμογής)

28/03/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Χρώματα Κιμωλίας Old Times (Οδηγός Εφαρμογής)

ΧΡΩΜΑΤΑ VINTAGE ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Θέλετε να ανανεώσετε τα παλιά σας έπιπλα ή να δημιουργήσετε μοναδικά διακοσμητικά για το χώρο σας ; Τα Χρώματα Κιμωλίας είναι η νέα τεχνική που ήρθε για να μείνει! Δώστε στα έπιπλα και τα αντικείμενά σας ένα Vintage χαρακτήρα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

N – Thermon: Καινοτομικό Σύστημα Θερμομόνωσης Μικρού Πάχους

24/02/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το N – Thermon ήρθε για να μας λύσει τα χέρια! Πρόκειται για ένα Καινοτομικό σύστημα θερμομόνωσης μικρού πάχους , ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες όπως κρύοι και υγροί τοίχοι, ταβάνια, υπόγεια, ντουλάπια, καθώς και πίσω από θερμαντικά σώματα και έπιπλα. Κατάλληλο επίσης για εξωτερικές θερμομονωτικές εργασίες.

Αυτόματο Πότισμα: Υλικά & Οδηγίες

18/02/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τα φυτά μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για πότισμα. Πολλοί από εμάς δεν προλαβαίνουμε να ποτίζουμε τα φυτά μας ή έχουμε κήπο στο χωριό και δεν είμαστε συνέχεια εκεί για να τον περιποιούμαστε. Η λύση είναι μία : ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ..

Οδηγός: Πώς να επιλέξω το κατάλληλο χρώμα για το σπίτι μου

14/02/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Άνοιξη είναι πολύ κοντά και πολλοί από εμάς θέλουμε να φρεσκάρουμε τα χρώματα στους τοίχους του σπιτιού μας! Εδώ είναι ένας απλός οδηγός με όσα χρειάζεται να ξέρετε για την επιλογή του κατάλληλου χρώματος και του απαραίτητου εξοπλισμού.

Συνδέσου εύκολα με το Φυσικό Αέριο

12/02/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Εάν θέλετε να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο και δεν γνωρίζετε τη διαδικασία ή θέλετε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες επιδοτήσεις , ελάτε στο κατάστημά μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε όλες σας τις απορίες και να κάνετε την αίτησή σας για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.

Πώς να μονώσετε την ταράτσα σας με HYPERDESMO - LV

11/02/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τα τελευταία χρόνια όταν σκεφτόμαστε μόνωση ταράτσας, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το HYPERDESMO - LV. Πρόκειται για ένα μοναδικό υλικό στεγανοποίησης με εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες , στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.