210-5714237 210-5775493

12/02/2019
από ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Εάν θέλετε να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο και δεν γνωρίζετε τη διαδικασία ή θέλετε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες επιδοτήσεις , ελάτε στο κατάστημά μας και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε όλες σας τις απορίες και να κάνετε την αίτησή σας για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.


Η εταιρεία μας είναι Εξουσιοδοτημένος Εμπορικός Συνεργάτης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής). Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, από την αίτηση μέχρι και την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη σύνδεσή σας με το Φυσικό Αέριο .Η διαδικασία σύνδεσης είναι πολύ απλή:

1. Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο και αφού βεβαιωθούμε ότι περνάει γραμμή από το δρόμο σας , ερχόμαστε στο χώρο σας και βγάζουμε μία μελέτη και σας δίνουμε την ανάλογη προσφορά εντελώς δωρεάν.

2. Έρχεστε στο κατάστημά μας και συμπληρώνουμε μαζί την αίτηση για τη σύνδεση του Φυσικού Αερίου με το σπίτι σας και τη στέλνουμε στην ΕΔΑ Αττικής (Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής) για να την εγκρίνει.

3. Μετά την έγκριση της αίτησης, σας καλούμε για να την υπογράψετε και ξεκινάει η διαδικασία της σύνδεσής σας με το Φυσικό Αέριο.

4. Η διαδικασία της σύνδεσης ξεκινάει με την τοποθέτηση μετρητή(ρολόι) στο σπίτι σας , από την ΕΔΑ Αττικής. Τα τέλη σύνδεσης είναι δωρεάν και η διαδικασία απαιτεί 1.5 – 2 μήνες.

5. Μετά την τοποθέτηση του μετρητή, ακολουθεί η εγκατάσταση του λέβητα και των σωληνώσεων του Φυσικού Αερίου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει από δικό μας μηχανικό ή να απευθυνθείτε εσείς σε κάποιον δικό σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα προνόμια του Φυσικού Αερίου στο σπίτι σας.


Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια τρέχουσα επιδότηση από την ΕΔΑ Αττικής, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για την ένταξή σας στην επιδότηση και σας αφαιρούμε άμεσα το ποσό της επιδότησης από τον τελικό λογαριασμό , χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε εσείς τα χρήματα της επιδότησης.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105714237 και στο 2105775493 ή στείλτε μας email στο info@panagiotopouloi.gr .