210-5714237 210-5775493

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1986 με ένα κατάστημα 35 τ.μ. και ασχολήθηκε με το εμπόριο σιδηρικών και χρωμάτων.
Στη συνέχεια επεκτάθηκε στο εμπόριο υδραυλικών και ηλεκτρικών ειδών.Το επόμενο βήμα ήταν τα είδη θέρμανσης με έμφαση στη γνώση γύρω από το αντικείμενο "Θέρμανση και αυτονομία".
Πρόσφατα, μεταφέραμε το κεντρικό μας κατάστημα σε ανανεωμένο χώρο 160 τ.μ. και το 2018 επεκταθήκαμε σε ένα νέο κατάστημα (απέναντι από το κεντρικό), το οποίο λειτουργεί ως έκθεση για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες, τους λέβητες,τα σώματα θέρμανσης και τα κλιματιστικά.
Η εταιρεία μας σε κάθε κλάδο εξελίσσεται συνεχώς με όπλο την τεχνολογία και τη "δίψα" για γνώση κάθε νέας τεχνικής.
Στον κλάδο των χρωμάτων λειτουργεί μηχανή χρωματισμού με δυνατότητα άπειρων συνδυασμών. Υπάρχει, επίσης, φασματογράφος με τον οποίο εντοπίζουμε το χρώμα που ήδη έχετε σε ένα μικρό κομμάτι και σας φτιάχνουμε το ίδιο ακριβώς.
Τα προϊόντα μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τέλος, η εταιρεία μας αποτελεί Εξουσιοδοτημένο Εμπορικό Συνεργάτη για τη σύνδεσή σας με το Φυσικό Αέριο. Σε εμάς θα μάθετε τα πάντα για τις νέες Επιδοτήσεις και αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για τη σύνδεσή σας με το Φυσικό Αέριο.

Στην ιστοσελίδα μας λειτουργεί E-shop, μέσα από το οποίο έχετε τη δυνατότητα να δείτε και ένα αγοράσετε ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημά μας. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το κατάστημά μας.

ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ
ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 27 - 38 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τηλ. 210-5714237
Τηλ-Fax - 210-5775493
info@panagiotopouloi.gr

Φωτογραφικό Υλικό

Κεντρικό Κατάστημα Πελασγίας 27, Περιστέρι


Εκθεσιακός Χώρος Πελασγίας 38, Περιστέρι